Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelZierikzee

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Dorcas Winkel Zierikzee

De winkel in Zierikzee is gelegen aan de zandweg. We zijn hier begonnen als kledingdepot waar we met enthousiaste vrijwilligers de gebrachte kleding sorteren.

Later zijn we begonnen om de mooie kleding te verkopen. In het begin waren we al blij met een paar kopers maar het werd hoe langer hoe drukker. We zijn toen onze openingstijden uit gaan breiden en zijn inmiddels vaker open. Openingstijden

Langzamerhand kwamen er meer spulletjes om te verkopen. Naast kleding vind je er boeken, huishoudelijke artikelen, leuke assecoires etc.

We zien dat we op deze manier een maatschappelijke bijdrage leveren voor de omgeving, door betaalbare goede kleding aan te kunnen bieden maar tevens steunen we met de volledige opbrengst projecten voor de allerarmsten in Oost Europa en Afrika. Meer over de manier waarop Dorcas hier invulling aan geeft kunt u lezen op  www.dorcas.nl  

Het kan zijn dat u kleding wilt brengen van bijvoorbeeld een overleden familielid maar het niet gepast vindt dat deze kleding door ons wordt verkocht. Dan kunt u dat aangeven. U kunt er dan van op aan dat wij er zorg voor dragen dat de kleding niet wordt verkocht.

  

 


  

 

 

Bijbehorende Foto's

dorcas-4
dorcas-14
dorcas-7
dorcas-6
Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer